Sangskatten

Kom og syng!

Synger dere fortsatt de gamle barnesangene? Kan unger i dag de samme sangene som deres besteforeldre lærte da de var barn?

 

Se info, datoer & billetter

I Sangskatten med Arktisk Filharmoni møter du både sangene du husker og sangene du har glemt. Det er nemlig ikke uten grunn at NRK Supers «Sangfoni» er blitt en suksess. Ta en slitesterk barnesang, pakk den inn på nytt og la ungene leke med den. Hvor mange barneprogrammer klarer å fenge både null- og nittiåringer og samtidig bli en snakkis blant voksne?

Noe av svaret ligger i den gode følelsen av fellesskap sang gir, i tillegg til sprudlende lek og glede som overstråler programserien.

Kom og syng Alle fugler, Blåmann bukken min, Vi har en grevling i taket og mange flere, sprekt arrangert, akkompagnert av et sprudlende orkester og med et topptrent barnekor i front. Ingen er for små og ingen er for gamle til å ha glede av SANGSKATTEN. Dette er konserten som sender deg syngende hjem, der du straks leter fram den gamle sangboka og planlegger familiekor.

Foto: Martin Eilertsen

Sangskattens konferansier er herlige Anna Karoline Bjelvin. Hun har tidligere jobbet med Arktisk Filharmoni på Sound of Music i 2017 og familieforestillingen Skjervøykongen i 2019. Anna er utdannet musikalartist ved Bårdar Akadamiet, og Kulturama Akademiet i Stockholm samt Complete Vocal institute i København. Nå jobber Anna som freelance skuespiller og sanger, og har sitt virke hovedsakelig i Nord-Norge.

På forestillingen i Hammerfest har vi med oss barenekor fra Hammerfest Kulturskole som solister og forsangere.

Alle er hjertelig velkommen <3

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.