Sangskatten

Kom og syng!

Synger dere fortsatt de gamle barnesangene? Kan unger i dag de samme sangene som deres besteforeldre lærte da de var barn?

Det er ikke uten grunn at NRK Supers «Sangfoni» er blitt en suksess. Ta en slitesterk barnesang, pakk den inn på nytt og la ungene leke med den. Hvor mange barneprogrammer klarer å fenge både null- og nittiåringer og samtidig bli en snakkis blant voksne?

Noe av svaret ligger i den gode følelsen av fellesskap sang gir, i tillegg til sprudlende lek og glede som overstråler programserien.

Kom og syng Alle fugler, Blåmann bukken min, Vi har en grevling i taket og mange flere, sprekt arrangert, akkompagnert av et sprudlende orkester og med et topptrent barnekor i front. Ingen er for små og ingen er for gamle til å ha glede av SANGSKATTEN. Dette er konserten som sender deg syngende hjem, der du straks leter fram den gamle sangboka og planlegger familiekor.

Sangskattens konferansier er herlige Anna Karoline Bjelvin. Hun var med oss da vi satt opp Sound of Music i 2017 og hoppet inn og gjorde en strålende innsats under konsertforestillingen Skjervøykongen i 2019. Anna er utdannet musikalartist ved Bårdar Akadamiet, og Kulturama Akademiet i Stockholm samt Complete Vocal institute i København. Nå jobber Anna som freelance skuespiller og sanger, og har sitt virke hovedsakelig i Nord-Norge og det er fint for oss.

Foto: Martin Eilertsen

Medvirkende kor i Bodø er POPkids, Colours, Tutti Frutti og Saltstrumen barnegospel
Medvirkende kor i Mo i Rana er Gruben Barnekor
Medvirkende kor i Tromsø er koret Treklang