Sinfonietta med Vlatkovic

Bach, Telemann og Stravinskij

Med oss på laget denne kvelden har vi fått Radovan Vlatkovic, tidligere førstehornist i Berlin Radio Symphony Orchestra, og han blir med oss alle på en reise fra Bach til Beethoven og Dvořák.

 

Se info, datoer & billetter

Radovan Vlatkovic er allment anerkjent som en av de beste hornistene i verden, og han er nå professor i horn ved Mozarteum i Salzburg og ved Reina Sofia musikkskole i Madrid.

Kroaten har gjennom et langt liv i musikken mottatt en rekke høythengende priser, deriblant førsteprisen under ARD International Competition i München i 1983, da den for første gang på 14 år ble tildelt en hornist. Vlatkovic er svært allsidig og spiller alt fra barokk- til samtidsmusikk og for EMI Classics har han spilt inn alle Mozarts og Richard Strauss’ konserter for horn sammen med English Chamber Orchestra.

I Bodø skal han vise fram denne allsidigheten i samspill med Arktisk Filharmonis sinfonietta når programmet består av Bach, Janácek, Arnold, Beethoven og Dvořák.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.