Bach, Telemann og Stravinskij

Sinfonietta med Vlatkovic

Med oss på laget denne kvelden har vi fått Radovan Vlatkovic, tidligere førstehornist i Berlin Radio Symphony Orchestra, og han blir med oss alle på en reise fra Bach til Telemann og Stravinskij.

Se datoer, og kjøp billetter

Radovan Vlatkovic er allment anerkjent som en av de beste hornistene i verden, og han er nå professor i horn ved Mozarteum i Salzburg og ved Reina Sofia musikkskole i Madrid.

Kroaten har gjennom et langt liv i musikken mottatt en rekke høythengende priser, deriblant førsteprisen under ARD International Competition i München i 1983, da den for første gang på 14 år ble tildelt en hornist. Vlatkovic er svært allsidig og spiller alt fra barokk- til samtidsmusikk og for EMI Classics har han spilt inn alle Mozarts og Richard Strauss’ konserter for horn sammen med English Chamber Orchestra.

I Bodø skal han vise fram denne allsidigheten i samspill med Arktisk Filharmonis sinfonietta når programmet består av Bach, Janácek, Telemann og Stravinskij.