Heidi Ruud Ellingsen

Solveig: …peer aspera ad astra

Teaterkonsert med Heidi Ruud Ellingsen

Det har gått 153 år siden Peer Gynt hadde premiere for første gang. Det er for alvor på tide at Solveig får fortelle sin versjon om hva som egentlig skjedde mens hun ventet på sin Peer.

Se info, datoer & billetter

Stjernekampdeltager og narvikingen Heidi Ruud Ellingsen står bak denne produksjonen, som i 2019 ble valgt ut til Dramatikkfestivalen som et av åtte verk. Sammen med Erlend Skomsvoll og Rolf Kristian Larsen presenterer de Solveig som et fyrverkeri – hvor verket går i direkte konflikt med Henrik Ibsen.

Ellingsen fant ut at Solveig hadde egne drømmer, egne ambisjoner, og at hun kompromissløst bygget sin egen karriere som musikalartist. Solveig var nemlig ikke den passive kvinnen som bare satt årevis å ventet på sin kjære Peer – hun var nemlig mye mer enn det…

«Solveig: …peer aspera ad astra» er en teaterkonsert med musikalmusikk med stor energi og en glitrende Heidi Ruud Ellingsen i spissen.

Sammen med orkesteret vårt blir dette en knall festivalopplevelse under både Bodø Jazz open og Nordlysfestivalen.

Teaterkonserten er støttet av Kulturrådet og i samarbeid med Nordlysfestivalen og Bodø Jazz Open.

Solveigs sang, med Heidi Ruud Ellingsen – fra en tidligere forestilling:

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.