Sommerfest på Skansen

Klassisk Folkemusikk

Sammen med våre gode venner i Nordlysfestivalen ser vi frem til Sommerfest på Skansen- og du er selvsagt invitert!

Se info, datoer & billetter

Fredag 10.juni inviterer Nordlysfestivalen og Arktisk Filharmoni til utekonsert, med innvielse av det fantastiske uteområdet mellom Maskinverkstedet og Vervet Bakeri som utescene.

Arktisk Filharmoni er nok mest kjent for framføring av klassisk musikk på høyt internasjonalt nivå, men visste du at vi også elsker folkemusikk?

Under Arctic Chamber Music Festival på Svalbard i juni 2019 framførte vi konseptet Wood Works, folkemusikk fra hele Norden arrangert for strykeorkestre, med så stor suksess at musikerne har lyst til å gjøre det igjen.

Det var Den danske strykekvartett som først arrangerte og framførte Wood Works, et repertoar basert på nordisk folkemusikk, og Arktisk Filharmonis kammerorkester har videreført konseptet for strykeorkester.

Konserten er gratis, og vi lover topp stemning (og sol!) på Vervet.

 

Velkommen!

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.