Fordypningsrommet - hus på påle i Fleinvær

Stryketrio på Fleinvær

Strømmekonsert fra The Arctic Hideaway - Fleinvær

Se info, datoer & billetter

Strømmekonsert – Stryketrio på Fleinvær

På torsdag strømmer vi fra spektakulære omgivelser – The Arctic hideaway- Fleinvær i Gildeskål. Du får høre den vakre "Serenade" av Ernst von Dohnanyi. 🎶🎻 Vi gleder oss, gjør du? 🎉😊

Publisert av Arktisk Filharmoni Torsdag 30. april 2020

Torsdag 30. april spiller Oganes Girunyan (fiolin), Julia Neher (bratsj) og Mary Auner (cello) konsert på Fleinvær. Dette blir en flott stund i fantastisk nordlandsnatur. På programmet står Ernst von Dohnányis Serenade for stryketrio i C-dur, op. 10.

Dette er et av den ungarske komponisten Ernst von Dohnanyis mest spilte verker, og en perle for stryketrio. Musikken er ikke nasjonalistisk på samme måte som musikken til Bartok og Kodaly, men den har elementer fra ungarsk folkemusikk. Strukturen i musikken hans er inspirert av en mer tysk skrivemåte og kan på den måten minne om Brahms.

God fornøyelse!

Foto: Håvard Christensen

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.