Moddi med nisselud

UJUL

Moddi med Arktisk Filharmoni

Jula er så mangt, og i vår moderne og hastige verden er det lett å svette litt bare ved tanken på jul. Av gavepresset, de evigvarende gudstjenestene og «kravet» om at alt skal være så helsikes koselig hele tiden – for er det det vi vil ha? Moddi har med seg i Arktisk Filharmoni, Ragnar Olsen og Stein-Gunnar Bondevik og inntar storsalen i kulturhusene i Tromsø og på Finnsnes.

Se info, datoer & billetter

I et siste desperat forsøk på å komme overens med julen, kaller Moddi nå sammen mørketidsdeprimerte og sønderstressede juleskeptikere til forestillingen UJUL, et musikalsk pilotprosjekt for et alternativt julebudskap, kjemisk fritt for dombjeller, enebærbusker og O Helga Natt. På programmet står en rekke ukjente og uprøvde julesanger, alle med det fellestrekk at de verken er deilige, glade eller pakket inn i vatt.

– Det finnes jo utrolig mange bra julesanger der ute! Kritiske, melankolske, morsomme, lærerike og ikke minst stemningsfulle julesanger som fortjener å bli sunget av full hals.
– Moddi

Med seg på scenen har han strykerne fra Arktisk Filharmoni, som vil bidra til en fin men alternativ julestemning.

– Det finnes jo utrolig mange bra julesanger der ute! Kritiske, melankolske, morsomme, lærerike og ikke minst stemningsfulle julesanger som fortjener å bli sunget av full hals. Jeg har satt sammen det beste jeg kunne finne av obsternasige juleviser, og lovet meg selv å gi julen én siste sjanse. Og denne gangen har jeg faktisk trua!

 


Vi følger alle gjeldende sikkerhetstiltak og retningslinjer i henhold til Covid-19, slik at du skal få en trygg konsertopplevelse. 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.