bygning og flott natur i solnedgang

Ut mot havet

Familiedag i Bodøsjøen

Arktisk Filharmoni, Kystlaget Salta og Jektefartsmuseet inviterer familiedagen «Ut mot havet» i vakre Bodøsjøen.

Lær om jektefartshistorien gjennom den helt nye forestillingen Jekteskipperen, med formidler fra jektefartsmuseet og musikere fra Arktisk Filharmoni.

Utstillingen og kafeen i museet er åpen og ute kan du delta på aktiviteter og naturbingo i fjæra, oppleve levende kystmusikk og danseinnslag, samt salgsboder med tradisjonelle håndarbeidsprodukter.

Med på laget har vi nemlig mange flotte samarbeidspartnere: Iris Salten, Saltvern skolekorps, Pias Ballettstudio, Bodø husflidslag og Færingen 4H bidrar alle til en spennende kystdag for store og små.

fjellrekke over sjø.