Ut mot havet

Familiedag på Nyholmen

Arktisk Filharmoni, Kystlaget Salta, Færingen 4H, Nyholmen Skandses Compagni og Jektefartsmuseet inviterer også i år til familiedag på vårt vakre tusenårssted Nyholmen.

Se info, datoer & billetter

Dette arrangementet er dessverre avlyst grunnet vær. Billetter refunderes automatisk. Ta kontakt med oss på post@arktiskfilharmoni.no om du opplever utfordringer med dette. 

————————————————————

 

Dagen åpner med salutt og fanfare fra Nyholmen Skandse kl 12.00.

Rødbrygga på Nyholmen

Det blir aktiviteter, eventyrfortelling, kafé og levende kystmusikk, samt besøk av veteranbåten Faxen. Nytt av året er dessuten hip hop-show fra Pias Ballettstudio.

Det blir en opplevelsesrik dag – Musikere fra Arktisk Filharmoni spiller, og sammen steller vi i stand ulike aktiviteter utendørs, alt etter «vær-, føre-, og coronaforhold».

Det blir vaffelsalg ved Rødbrygga og pølsesalg ved Tors Hall – betaling med Vipps.

Som følge av Corona-situasjonen vil årets arrangement bli noe annerledes enn vi er vant med, og det vil også bli forhåndssalg av billetter for å begrense antall deltakere til de godkjente 200. Vi er dessuten glade for å ha med oss Røde Kors som ansvarlig for sikkerheten under arrangementet.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.