Kammerorkesteret spiller i lavvo

Strømmekonsert fra Rorbua på Radisson Tromsø.

Wood Works

Klassisk folkemusikk med Arktisk Filharmoni

Se datoer, og kjøp billetter

Arktisk Filharmoni er vel kjent for framføring av klassisk musikk på høyt internasjonalt nivå, men visste du at de også elsker folkemusikk?

Under Arctic Chamber Music Festival på Svalbard i juni 2019 framførte de konseptet Wood Works, folkemusikk fra hele Norden arrangert for strykeorkestre, med så stor suksess at musikerne har lyst til å gjøre det igjen. Og hva er et mer naturlig sted å gjøre det enn fra Rorbua på Radisson i Tromsø?

Det var Den danske strykekvartett som først arrangerte og framførte Wood Works, et repertoar basert på nordisk folkemusikk, og Arktisk Filharmonis kammerorkester har videreført konseptet for strykeorkester i ulike sammenhenger, altså med den første hele konserten på Svalbard i 2019.