Yegor Shevtsov og flygel

Yegor Shevtsov

Stormen Klassisk

Stormen Konserthus og Arktisk Filharmoni presenterer Bodøs nye pianist Yegor Shevtsov, som viser Beethoven og Schumann frem i en eksklusiv soloopptreden.

Se info, datoer & billetter

Shevtsov var den beste av 122 søkere til stillingen som pianist da han ble utnevnt til Arktisk Filharmoni i fjor. Med en profesjonell karriere USA med mange soloengasjementer og plateinnspillinger bak seg, har han nå bosatt seg i Bodø der byens konsertpublikum for første gang kan nyte et personlig møte med denne internasjonale kapasiteten.

Shevtsov har valgt et krevende repertoar for denne kvelden, som lover godt for møtet mellom utøver, instrument og publikum. Shevtsov er kjent for å levere pianokunst på et veldig høyt nivå, noe som ikke har gått upåaktet hen hos anmeldere i hjemlandet USA, som alltid har vært svake for sitt spill. «Mozarts eleganse» (The New York Times) og «Superb Musicality» (The Miami Herald) er eksempler på dette.

Nå har Bodø sin egen superpianist. Opplev hva virtuosen Yegor Shevtsov er god for i Stormen den 12. november.

Vi ser frem til et tett møte med en fantastisk musiker og formidler.

Konserten arrangeres i samarbeid med Stormen Konserthus.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.