Konsertene fram til 15. juni avlyses/utsettes

Det er forbud mot kulturarrangementer i Norge fram til 15. juni, og vi avlyser derfor alle planlagte konserter i tidsrommet. Det blir imidlertid ikke helt stille fra oss - følg med her på nettsiden og i sosialer medier for digitale opplevelser.

Tidligere har vi meldt om at vi har måttet avlyse alle våre konserter til og med april, men nå må vi utvide denne perioden.

På grunn av den krevende situasjonen vi er inne i med covid-19 tvinges alle landets kulturinstitusjoner til å stenge dørene fram til 15. juni.

Vi må derfor meddele dere at vi avlyser eller utsetter alle våre planlagte konserter for perioden. Dette gjelder alle spillesteder og også de faste lunsjkonsertene på fredagene i Tromsø Kulturhus og Stormen konserthus.

Noen av disse konsertene vil bli satt opp på et senere tidspunkt, men det er ennå for tidlig å si noe om tidspunkt for disse og hvilke det gjelder.

– I denne sammenhengen er det viktigste for oss å tenke på publikums – og våre ansattes – helse og sikkerhet, og vi velger derfor å avlyse/utsette konsertene vi hadde planlagt å arrangere denne uken og neste for ikke å utsette folk for smitterisiko i en utfordrende og uoversiktlig situasjon for storsamfunnet, sier direktør Tor Lægreid i Arktisk Filharmoni.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.