Konsertene i april avlyses/utsettes

Flere konsertarenaer stenges også i april.

Tidligere har vi meldt om at vi har måttet avlyse alle våre konserter før påske, men nå må vi utvide denne perioden.

På grunn av den krevende situasjonen vi er inne i med covid-19 tvinges stadig flere kulturhus og konsertarenaer til å stenge i april, deriblant Tromsø Kulturhus.

Vi må derfor meddele dere at vi avlyser eller utsetter alle våre planlagte konserter for april. Dette gjelder alle spillesteder og også de faste lunsjkonsertene på fredagene i Tromsø Kulturhus og Stormen konserthus.

Noen av disse konsertene vil bli satt opp på et senere tidspunkt, men det er ennå for tidlig å si noe om tidspunkt for disse og hvilke det gjelder.

Mer informasjon om eventuell refusjon av allerede kjøpte billetter vil også komme etter hvert som vi får en bedre oversikt over hvilke konserter som blir gjennomført senere og ikke minst hvilke retningslinjer som utarbeides om dette fra sentralt hold.

– I denne sammenhengen er det viktigste for oss å tenke på publikums – og våre ansattes – helse og sikkerhet, og vi velger derfor å avlyse/utsette konsertene vi hadde planlagt å arrangere denne uken og neste for ikke å utsette folk for smitterisiko i en utfordrende og uoversiktlig situasjon for storsamfunnet, sier direktør Tor Lægreid i Arktisk Filharmoni.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.