Charlotte Gjertsen og Lise Benjaminsen

Med hjerte for vårt publikum

Som publikum hos Arktisk Filharmoni møter du nå to nye ansikter når du kommer på konsert, som begge brenner for å gjøre din kulturopplevelse så minneverdig som mulig.

Vi i Arktisk Filharmoni ønsker vi å ta deg godt imot helt fra du kommer inn døren på konsertstedet. Våre salgs- og publikumsansvarlige legger til rette for at du på mest mulig behagelig og trygt vis kan nyte musikkopplevelsen inne i salen.

Spesiell start

Begge to tok fatt på jobben i starten av januar, men som følge av pandemien har de første månedene blitt nokså annerledes enn planlagt. I Tromsø har orkesteret spilt en del konserter, mens situasjonen har vært mer alvorlig i Bodø og alle unntatt én konsert har blitt utsatt eller avlyst. Det blir det en endring på fra og med denne uken.
Les om våre kommende konserter i Bodø og Tromsø her.

Lise Benjaminsen i helfigur

Lise Hilmarsdatter Benjaminsen, salgs- og publikumsansvarlig

Lise Hilmarsdatter Benjaminsen er orkesterets nye ansikt mot publikum i Tromsø.

– Jeg er så glad for muligheten jeg har fått i Arktisk Filharmoni, og trives svært godt så langt, sier Lise.

– Det er helt nytt for meg å jobbe i denne bransjen, men jeg gleder meg stor til å jobbe med kulturopplevelser og gjøre de tilgjengelig for folk flest, fortsetter hun.

I Bodø har Charlotte Gjertsen tilsvarende rolle.

– Jeg trives godt så langt, men jeg ser virkelig frem til at vi nå endelig kan komme ordentlig i gang – når vi igjen kan ta imot vårt herlige publikum, sier hun.

Blitt godt kjent

Charlotte Gjertsen som danser.

Charlotte Gjertsen, salg og publikum.

Mens de venter på å kunne åpne salene for publikum for fullt, har de fått tid til å bli kjent med sin nye arbeidsplass og oppgavene som venter.

– Vi har gått gjennom alle rutinene i forbindelse med et arrangement, og også sett på om det er ting vi kan gjøre for å gi publikum en enda bedre totalopplevelse enn tidligere, sier Lise.

Selv om det var greit med litt tid til å bli kjent med jobben, var det likevel en stor glede å kunne ta imot publikum for første gang.

– Det er jo da man virkelig får oppleve hvor viktig kulturopplevelser er for folk, sier hun.

Vil ha ærlige tilbakemeldinger

Det er ingen tvil om at våre to nyeste medarbeidere har et stort hjerte for vårt trofaste publikum. De tar gjerne imot tilbakemeldinger, både ros og ris, enten ansikt til ansikt i forbindelse med konserter, eller pr epost.

– Ærlige tilbakemeldinger er det beste vi kan få for å tilpasse vårt tilbud best mulig, sier Charlotte.

Endelig i gang

Etter noen uker med full nedstengning i begge våre hjembyer, har vi nå fått lettelser i smittevernreglene som gjør at vi igjen kan spille konserter. Både Lise og Charlotte gleder seg nå stort over at vi de nærmeste ukene igjen får ønske dere velkommen inn i konsertsalene i både Tromsø og Bodø.

– Følg med på nettsiden vår fremover. Konsertene vi spiller de nærmeste ukene blir til på kort varsel, og dukker opp på nettsiden fortløpende, avslutter Charlotte.

Les mer om våre kommende konserter her.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.