Blåsere

Elisabeth Kristensen Eide

Ellen Jenssen

Fløyte, gruppeleder

«Kombinasjonen med kammermusikk og symfoniorkester gjør jobben utfordrende og spennende.»

Født i Bodø.
Et av Ellens store musikalske øyeblikk var da hun som 13-åring fikk være med på å fremføre Brahms` «Ein deutches Requiem». I NOSO setter hun pris på gode og inspirerende kolleger i tillegg til det store spennet i repertoaret. Ellers er dans og naturopplevelser hennes lidenskaper.

Ellen Jenssen

Heidi Sofie Sivertsen

Horn, gruppeleder

«All den fine musikken..! Et høydepunkt må være konsertene i Salzburg med NOSO i 2015.»

Født 1968.
Utdannet ved Konservatoriet i Tromsø, Barratt Dues musikkinstitutt i Oslo.
På fritiden bruker Heidi mye tid på trening og helse.

Heidi Sofie Sivertsen

Horn, gruppeleder

Jens Christian Kloster

Trombone

Jens Christian Kloster

Trombone

Knut Thorbjørnsen

Fagott, gruppeleder

«Jeg setter stor pris på den store variasjonen i hverdagen i NOSO.»

Født 1962 i Bodø.
Utdannet ved Bergen og Rogaland musikkonservatorier, samt private studier i Tyskland.
Knuts musikalske høydepunkt er da han i 1984 var med på å fremføre Griegs klaverkonsert på et sykehjem utenfor Leningrad og opplevde at scenen var rett ved å bli stormet av rørte og takknemlige pasienter. Ellers er Knut opptatt av historie.

Knut Thorbjørnsen

Fagott, gruppeleder

Martin Andersson

Klarinett, gruppeleder

«Det beste med jobben er den varierte hverdagen, og det å få spille musikk!»

Født 1979 i Linköping.
Utdannet ved Universitetet i Gøteborg, Det Kongelige Danske musikkonservatorium og Norges Musikkhøgskole

Martin Andersson

Klarinett, gruppeleder

Rasmus Henriksen

Trombone, gruppeleder

Født 1970 i Bodø.
Utdannet ved Norges Musikkhøgskole.

Rasmus’ favoritter på Spotify

Rasmus Henriksen

Trombone, gruppeleder

Turid Hjortdahl

Obo, gruppeleder

Født: Dønna, Helgeland.
Utdannet ved høyskoler i Oslo og Tyskland .

Turid Hjortdahl

Obo, gruppeleder

Øystein Felberg

Trompet, gruppeleder

«For meg er det det siste jeg har gjort som er det viktigste. Ukene på våren 2016 med symfoniorkesteret under Christian Lindbergs ledelse med to konserter og cd-innspilling slår alt!»

Født i Hønefoss.
Utdannet ved Norges Musikkhøgskole.
Øystein ser på seg selv som en musikant, og er nesten altetende av musikk. Han har en variert bakgrunn som jazzmusiker, dansemusiker og dirigent. Det å spille og dele atmosfæren mellom scene og publikum er noe av det Øystein setter aller høyest.

Øystein Felberg

Trompet, gruppeleder