Venneforening

I Bodø er orkesteret så heldig å ha en egen venneforening.

Bodø Sinfoniettas Venner ble stiftet i 2006 som en uavhengig praktisk og økonomisk støttespiller for sinfoniettaen.

Bodø Sinfonietta (stiftet i 1999) var i 2009 en av grunnpilarene i opprettelsen av Arktisk Filharmoni og er i dag en del av grunnstammen i orkesteret. Bodø Sinfoniettas Venner har på sin side valgt å videreføre sitt opprinnelige navn.

Medlemsfordeler

  • 20% rabatt av ordinær pris på enkeltbilletter til Arktisk Filharmonis egne arrangementer.
  • Egne vennepriser på abonnement-serier hos Arktisk Filharmoni.
  • Nyhetsbrev med oppdateringer og informasjon om det som skjer i Arktisk Filharmoni.
  • Konsertprogrammet tilsendt på epost i forkant av konsertene.
  • Egne vennearrangementer.

Medlemskontigent

Medlemsåret følger det tradisjonelle konsertåret, fra 1. august til 31. juli.

For medlemsåret 2021/2022 er medlemskontingenten kr 250,- per medlem per år.

Hvordan bli medlem og hvordan fornye medlemsskapet?

For å bli medlem eller fornye ditt medlemskap setter du ganske enkelt inn beløpet for ønsket medlemskap på foreningens bankkonto, som har kontonr 1503 35 22247.

Innbetalingen merkes med navn, adresse, e-post adresse og tlf.nummer. Om du er ny medlem vil du bli kontaktet pr. e-post ang utfyllende informasjon.

Hvordan benytter jeg meg av medlemsfordelene mine?

Når betalingen for ditt medlemskap er registrert får du tilsendt en rabattkode for sesongen som benyttes for billettkjøp både over disk eller på nett. På nett velger du kategorien «Venneforening» og får så beskjed om å taste inn koden. Koden du får tilsendt kan benyttes for alle konsertene den sesongen (halvt år)

Skal du gå på flere konserter innenfor et halvår, lønner seg å velge en av orkesterets abonnementsserier. Dette er ferdig planlagte konsertserier som strekker seg over en høst- eller vårsesong og varierer i størrelse og pris. Likt for alle seriene er at du som medlem av venneforeningen får ekstra hyggelig pris på abonnement. Les her om gjeldende abonnementsserier og om hvordan du bestiller abonnement. Venneforeningspris på abonnement blir opplyst i eget brev for hver sesong.

KONTAKT VENNEFORENINGEN

Styreleder
Mona Halsbakk
Telefon: 995 18 749

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.