Venneforening

I Bodø er orkesteret så heldig å ha en egen venneforening.

Bodø Sinfoniettas Venner ble stiftet i 2006 som en uavhengig praktisk og økonomisk støttespiller for sinfoniettaen.

Bodø Sinfonietta (stiftet i 1999) var i 2009 en av grunnpilarene i opprettelsen av Arktisk Filharmoni og er i dag en del av grunnstammen i orkesteret. Bodø Sinfoniettas Venner har på sin side valgt å videreføre sitt opprinnelige navn.

Medlemsfordeler

  • 20% rabatt av ordinær pris på enkeltbilletter til Arktisk Filharmonis egne arrangementer.
  • Egne vennepriser på abonnement-serier hos Arktisk Filharmoni.
  • Nyhetsbrev med oppdateringer og informasjon om det som skjer i Arktisk Filharmoni.
  • Konsertprogrammet tilsendt på epost i forkant av konsertene.
  • Egne vennearrangementer.

Medlemskontigent

Medlemsåret følger det tradisjonelle konsertåret, fra 1. august til 31. juli.

For medlemsåret 2019/2020 er medlemskontingenten som følger:

Enkeltmedlem kr 300,- per år
Ektepar/samboere kr 450,- per år.
Firma kr 1.000,- pr år

Hvordan bli medlem og hvordan fornye medlemsskapet?

For å bli medlem eller fornye ditt medlemskap setter du ganske enkelt inn beløpet for ønsket medlemskap på foreningens bankkonto, som har kontonr 1503 35 22247.

Innbetalingen merkes med navn, adresse, e-post adresse og tlf.nummer. Om du er ny medlem vil du bli kontaktet pr. e-post ang utfyllende informasjon, og ditt/deres medlemskort gjøres klart for henting i Stormen Konserthus etter at vi har registrert din innbetaling.

Medlemskort

Alle medlemmer får et medlemskort med Navn, kortnummer og pinkode. Ved innbetaling aktiveres kortet for den aktuelle medlemsåret, og ved fornying av medlemskapet reaktiveres det samme kortet så snart innbetaling for neste medlemsår er registrert. Det utstedes altså ikke nytt medlemskort for hver sesong.

Hvordan benytter jeg meg av medlemsfordelene mine?

Kortnummeret og pinkoden på medlemskortet ditt må benyttes for å oppnå dine medlemsfordeler enten du handler over disk eller på nett. På nett velger du kategorien «Venneforening» og får så spørsmål om å taste inn kortnummer og pinkode.

Skal du gå på flere konserter innenfor et halvår, lønner seg å velge en av orkesterets abonnementsserier. Dette er ferdig planlagte konsertserier som strekker seg over en høst- eller vårsesong og varierer i størrelse og pris. Likt for alle seriene er at du som medlem av venneforeningen får ytteligere 20% rabatt også på abonnementsprisene. Les her om gjeldende abonnementsserier og om hvordan du bestiller abonnement. Din vennerabatt trekkes fra prisen som står oppgitt på denne siden.

KONTAKT VENNEFORENINGEN

Styreleder
Torild Jakobsen
Telefon: 95859199

Kasserer
Tor-Sigurd Henriksen
Telefon: 91328262

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.