Barneproduksjoner

25 prosent av vår virksomhet er rettet mot barn, unge og familier og vi har til og med en egen “barneminister” ansatt hos oss. Vi liker å både utfordre og engasjere barn og unge, og blant mange egenproduksjoner de siste årene har vi bestilt ny musikk til to av barneproduksjonene våre; Fykomfei og Skjervøykongen – begge med historier som er baserte på nordnorske sagn, med nykomponert musikk av den samiske komponisten Frode Fjellheim.

Også i vår satsing på barn og unge samarbeider vi med det samiske nasjonalteatret Beaivváš Sámi Našunálateáhter.

Fra forestillingen «Hva er lyd?» på Svalbard 2018. Foto: Aggie Peterson