Arktisk Filharmoni med Nordlys på scenen

Internasjonal turnévirksomhet

Arktisk Filharmoni har høy aktivitet på de nordnorske scenene, både i sine to hjembyer og rundt om i landsdelen. I tillegg gjør orkesteret internasjonale turnéer som gir verdifull erfaring og inspirasjon til orkesteret, samtidig som det gir en unik mulighet til å markedsføre det eksotiske ved den arktiske tilhørigheten. Ved å koble musikkopplevelser med våre partnere gir det oss unike muligheter til å presentere forskning og utdanning, innovasjon, teknologi, finans, turisme, sjømat og andre industrier i vår region.

Tidligere har orkesteret turnért bl.a. i Kina og Russland, samt opptrådt steder som Mariinsky Hall i St. Petersburg, Beethovenfest i Beethovenhalle Bonn, i Grosses Festspielhaus Salzburg og i Musikverein i Wien. I 2017 var orkesteret på turńe i Japan (bildet). I 2018 besøkte symfoniorkesteret den legendariske konserthallen Concertgebouw i Amsterdam.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.