Pacho Flores i solnedgang på Keiservarden

Utgivelser

Arktisk Filharmoni har gitt ut en rekke innspillinger i ulike ensembleformater på plateselskapene BIS, Naxos, Simax, Sony og Deutsche Grammophon – og flere utgivelser er planlagt i årene som kommer. Arktisk Filharmoni er faktisk det første, og eneste, norske orkesteret som har gitt ut plate på Deutsche Grammophon – med den legendariske trompetisten Pacho Flores som solist.

Innspillingen av signaturverket vårt Lyden av Arktis av komponist Lasse Thoresen kan du lese mer om her.

I tillegg til våre egne utgivelser har vi bidratt på andre utgivelser med norske artister, inkludert Kari Bremnes, Anneli Drecker, Hekla Stålstrenga, Pål Moddi Knutsen, Lene Grenager, Violet Road, The band called Oh!, Ulver, Terje Nilsen og Unni Wilhelmsen. Vi har også spilt inn filmmusikken til animasjonsfilmen Dunderly, og bidratt til å fremarbeide prosjektet «Solnatt – Beaiveidja – vuggeviser i midnattssol» – sammen med mange nordnorske artister.

Hvert år gir Arktisk Filharmoni og Tvibit plateklare nordnorske artister muligheten til å få en utvalgt låt innspilt sammen med orkester i Kysten studio i Tromsø under prosjektet Strings Attatched. Dette har resultert i utgivelser sammen med artister som Kajsa Balto, Northern Belle og Hollow Hearts.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.