Stillinger

BRATSJ GRUPPELEDER (alternerende) BODØ

Arktisk Filharmoni AS søker etter Bratsj Gruppeleder (alt.) med arbeidssted Bodø. Arktisk Filharmoni er et orkester under utbygging. Musikergruppen i Bodø er per i dag en sinfonietta på 15 musikere, med en musiker per stemme. En stor del av den totale produksjonen er samproduksjoner med musikergruppen i Tromsø. I samproduksjonene alternerer vår Bodø-bratsjist som gruppeleder med de andre bratsj-gruppeledere, som er ansatt i Tromsø. En typisk konsertsesong inneholder et bredt repertoire som inkluderer kammermusikk, samtidsmusikk, symfonisk- og opera. Les mer om Arktisk Filharmonis struktur her.

Ønskede kvalifikasjoner:

Høyt kunstnerisk nivå.
Fleksibel, og med interesse for ulike stilarter.
Gode samarbeidsevner og lederegenskaper.
Arbeidsspråk er norsk, men orkesteret tilbyr utgiftsdekning til språkkurs.

Tiltredelse: Etter avtale
Lønn: Etter CREOs tariff for orkestermusikere i Arktisk Filharmoni.
Sektor: Offentlig
Type virksomhet: Institusjon
Stillingstype: Fast
Omfang: Heltid 100%
Arbeidssted: Bodø. Stillingen har turnéplikt.

Søknadsprosedyre:
Søknad med CV og referanser sendes til post@arktiskfilharmoni.no
Sammen med søknaden må søkerne sende et videoklipp, eller link til video (YouTube e.l.), med en musikalsk presentasjon med fritt valg fra standardrepertoar for bratsj. Vi har ingen spesielle krav til verken format eller teknisk kvalitet på videoopptaket, men kandidaten må være fullt synlig. Videoen bør være varig, og ikke med kort frist for nedlasting.
På bakgrunn av søknad og videoopptak vurderes det om kandidater vil inviteres til prøveuker i orkesteret. En eventuell ansettelse vil først skje etter gjennomført prøvespill.

Søknadsfrist: Løpende. Kandidater vurderes fortløpende.
Spørsmål om stillingen: post@arktiskfilharmoni.no

Vi gjør oppmerksom på at Arktisk Filharmoni AS har offentlige søkerlister. Kandidater som ønsker unntak for oppføring må begrunne dette i søknaden.