Trygg konsert­opplevelse

Vi setter sikkerheten først, og her får du enkel og praktisk informasjon om våre konserter og forestillinger i høst. Du er selvsagt hjertelig velkommen til å ta kontakt om det er noe du lurer på.

Trygg konsertopplevelse!
For å sikre trygge opplevelser, har vi – sammen med våre samarbeidspartnere – innført en rekke tiltak.

Det vil – i tråd med retningslinjene fra norske myndigheter – være plass til maksimalt 200 personer i salen, med minimum én meters avstand for de som ikke tilhører samme husstand.

I mindre saler tilpasses kapasitet etter én-metersregelen.

Alle gjeldende smitteverntiltak er ivaretatt.

Billettkjøp
Personer fra samme husstand kan sitte sammen, alle andre må kjøpe enkeltbillett.

Vi selger billetter for kortere perioder av gangen enn normalt. Dette gjør vi for å sikre at vi raskt kan tilpasse oss endringer av tilrådninger/pålegg fra norske myndigheter.

Bodø: Stormen Konserthus leverer vårt billettsystem i Bodø. Du kan kjøpe billetter på nett eller i resepsjonen på konserthuset. De har åpningstid mandag-fredag kl. 10:00-15:30. Billettelefon til Stormen er (+47) 75 54 90 00. Stormen Konserthus er åpen en time før arrangement. Billettluka stenger en halvtime etter arrangement.

Tromsø: Tromsø Kulturhus leverer vårt billettsystem i Tromsø. Du kan kjøpe billetter på nett eller i resepsjonen på Kulturhuset. Kulturhuset er kun åpent i forbindelse med arrangement. Billettelefonen: (+47) 950 23 222 (10-15 alle ukedager). Tromsø Kulturhus åpner en time før arrangement.

Begrenset kapasitet
Alle våre konserter vil i høst ha et begrenset antall plasser tilgjengelig (maksimalt 200), og alle gjeldende smitteverntiltak er fulgt og tilpasset til lokalet vi spiller i.

Når du kjøper nummerert billett, blokkeres automatisk setene ved siden av deg for å sikre god avstand. Til konserter med unummererte billetter vil vi plassere stolene på en måte som gjør at alle sikres nødvendig avstand. Det er derfor viktig at du ikke flytter på stolene.

Sporing
Alle arrangører på kulturfeltet har et selvstendig ansvar for å kunne oppnå kontakt med alle som deltar på konsert. Derfor må du registrere navn, mobilnummer og e-post når du kjøper billetter. Du må selv ha oversikt over hvem du kjøper til dersom du handler for andre.

Hva må du tenke på?
– Vi ber deg om ikke å komme på konsert dersom du er syk.

– Hold avstand til alle andre grupper.

– Husk å holde god hånd- og hostehygiene.

– Kom i tide, gå inn i salen tidlig dersom du sitter mot midten av raden.

 

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.