2 stillinger FIOLIN (tutti) Tromsø

Arktisk Filharmoni AS har 2 ledige stillinger på FIOLIN (tutti) med arbeidssted Tromsø. Tutti fiolin roterer mellom 1. og 2. fiolin.

Arktisk Filharmoni er et orkester under utbygging. Musikergruppen i Tromsø er per i dag et kammerorkester på 20 musikere. En stor del av den totale produksjonen er samproduksjoner med musikergruppen i Bodø. Les mer om vår struktur og våre prosjekter HER.

Ønskede kvalifikasjoner:
Høyt kunstnerisk nivå.
Fleksibel, og med interesse for ulike stilarter.
Gode samarbeidsevner.
Kunne identifisere deg med våre kjerneverdier RAUS, SPREK og SOLID.
Arbeidsspråk er norsk. Ved behov vil orkesteret kunne dekke deler av  utgifter til språkkurs.

Tiltredelse: Etter avtale
Lønn: Etter CREOs tariff for orkestermusikere i Arktisk Filharmoni (Bruttolønn NOK 548 053,- – NOK 608 899,- (avhengig av ansiennitet).
Sektor: Offentlig
Type virksomhet: Institusjon
Stillingstype: Fast
Omfang: Heltid 100%
Arbeidssted: Tromsø. Stillingen har turnéplikt.

Søknadsprosedyre:
Søknad med CV og referanser sendes til post@arktiskfilharmoni.no
Søknadsfrist: 30.mars 2020.

Utvalgte kandidater vil bli invitert til prøvespill.
Prøvespill (etter invitasjon): avholdes 7. og 8. mai 2020 i Tromsø Kulturhus.
Prøvespillrepertoire:
– Mozart: Fiolinkonsert nr. 3, 4 eller 5, første sats med kadens
– Romantisk fiolinkonsert etter eget valg, første sats med kadens (Husk å oppgi valgt konsert i søknaden).
Prøvespillrepertoaret omfatter også forberedte orkesterutdrag og kammermusikk (til nedlasting her: Orchestral excerpts violin)
Søkere som kommer til siste del av prøvespillet vil kunne få refundert inntil kr 2000,- av reise/overnattingskostnadene mot kvittering

Finalister må påregne å spille noen uker i orkesteret som del av et utvidet prøvespill (avlønnes som frilansoppdrag).

Spørsmål om stillingen: Orkestersjef Torunn Reigstad (torunn@arktiskfilharmoni.no)

Vi gjør oppmerksom på at Arktisk Filharmoni AS har offentlige søkerlister. Kandidater som ønsker unntak for oppføring må begrunne dette i søknaden.