slagverker på taket av verdens frølager på Svalbard

Vikariat: Solo SLAGVERK m/pl.til pauker, Bodø

Arktisk Filharmoni AS har ledig vikariat som solo slagverk m/pl.til pauker, arbeidssted Bodø.

Arktisk Filharmoni er et orkester under utbygging. Musikergruppen i Bodø er per i dag en sinfonietta på 19 musikere, med én til to musikere per stemme. En stor del av den totale produksjonen er samproduksjoner med musikergruppen i Tromsø. En typisk konsertsesong inneholder et bredt repertoire som inkluderer kammermusikk, samtidsmusikk, symfonisk- og opera. Les mer om Arktisk Filharmonis struktur her.

Ønskede kvalifikasjoner:
Høyt kunstnerisk nivå.
Musikalsk allsidighet.
Gode samarbeidsevner og lederegenskaper.
Kunne identifisere deg med våre kjerneverdier RAUS, SPREK og SOLID.
Arbeidsspråk er norsk. Ved behov vil orkesteret kunne dekke deler av utgifter til språkkurs.

Tiltredelse: 1. august 2021
Lønn: Etter CREOs tariff for orkestermusikere i Arktisk Filharmoni (Bruttolønn NOK 593 885,- – NOK 662 373,- (avhengig av ansiennitet).
Sektor: Offentlig
Type virksomhet: Institusjon
Stillingstype: Vikariat, 5 måneder.
Omfang: Heltid 100%
Arbeidssted: Bodø. Stillingen har turnéplikt.
Søknadsprosedyre: 
Søknad med CV og referanser sendes til post@arktiskfilharmoni.no

Sammen med søknaden må søkerne sende et videoklipp, eller link til video (YouTube e.l.), med en musikalsk presentasjon av oppgitte orkesterutdrag i én tagning i oppgitt rekkefølge (orkesterutdrag til nedlasting HER: Prøvespill til vikariat Solo Slagverk

Innsendt bidrag vil også kunne føre til status som godkjent vikar i orkesteret. Vi ønsker best mulig kvalitet, men har ingen spesielle krav til verken format eller teknisk utstyr på videoopptaket. Kandidaten bør være fullt synlig på opptaket. Videoen bør være varig, og ikke med kort frist for nedlasting.

Søknadsfrist: 6. juni 2021.
Spørsmål om stillingen: Orkestersjef Geir Nordeng (geir@arktiskfilharmoni.no)

Vi gjør oppmerksom på at Arktisk Filharmoni AS har offentlige søkerlister. Kandidater som ønsker unntak for oppføring må begrunne dette i søknaden.

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.