Solo KLARINETT, Bodø

Arktisk Filharmoni AS har ledig stilling som Solo Klarinett m/pl. til tutti, ess- og bassklarinett med arbeidssted Bodø. Den utlyste stillingen er en av to likestilte solostillinger på klarinett. Begge stillingene har plikt til relevante biinstrumenter og alternering. Den utlyste stillingen har ikke gruppelederansvar.

Arktisk Filharmoni er et orkester under utbygging. Musikergruppen i Bodø er per i dag en sinfonietta på 15 musikere, med en musiker per stemme. En stor del av den totale produksjonen er samproduksjoner med musikergruppen i Tromsø. En typisk konsertsesong inneholder et bredt repertoire som inkluderer kammermusikk, samtidsmusikk, symfonisk- og opera. Les mer om Arktisk Filharmonis struktur HER.

Ønskede kvalifikasjoner:
Høyt kunstnerisk nivå.
Musikalsk allsidighet.
Gode samarbeidsevner og lederegenskaper.
Kunne identifisere deg med våre kjerneverdier RAUS, SPREK og SOLID.
Arbeidsspråk er norsk. Ved behov vil orkesteret kunne dekke deler av utgifter til språkkurs.

Tiltredelse: Etter avtale
Lønn: Etter CREOs tariff for orkestermusikere i Arktisk Filharmoni (Bruttolønn NOK 583 958,- – NOK 651 301,- (avhengig av ansiennitet).
Sektor: Offentlig
Type virksomhet: Institusjon
Stillingstype: Fast
Omfang: Heltid 100%
Arbeidssted: Bodø. Stillingen har turnéplikt.

Søknadsprosedyre:
Søknad med CV og referanser sendes til post@arktiskfilharmoni.no
Søknadsfrist: 30.mars 2020.

Utvalgte kandidater vil bli invitert til prøvespill.
Prøvespill (etter invitasjon): avholdes 18.05.2020 i Stormen Konserthus, Bodø.

Prøvespillrepertoire:
– Mozart: Klarinettkonsert, 1. og 2. sats
– Debussy: Première rhapsodie
– Denisov: Sonate for klarinett

Prøvespillrepertoaret omfatter også forberedte orkesterutdrag (vil komme til nedlasting HER)
Søkere som kommer til siste del av prøvespillet vil kunne få refundert inntil kr 2000,- av reise/overnattingskostnadene mot kvittering

Finalister må påregne å spille noen uker i orkesteret som del av et utvidet prøvespill (avlønnes som frilansoppdrag).

Spørsmål om stillingen: Orkestersjef Geir Nordeng (geir@arktiskfilharmoni.no)

Vi gjør oppmerksom på at Arktisk Filharmoni AS har offentlige søkerlister. Kandidater som ønsker unntak for oppføring må begrunne dette i søknaden.