Nå kan du få spilt inn en av låtene dine sammen med Arktisk Filharmoni på Kysten Studio på Tvibit. Foto: Aggie Peterson

Strings Attached

Drømmer du om å få musikken din akkompagnert av et ekte strykeorkester? Arktisk Filharmoni og Tvibit gir med dette plateklare nordnorske artister muligheten til å få en utvalgt låt innspilt sammen med landsdelens profesjonelle orkester i Kysten studio.

Send oss en kort søknad innen 1. april 2021 med:

– 1-3 aktuelle låter (send med link til lydfil)

– en tekst som beskriver planer for utgivelse

– kunstnerisk CV

– Viktig for oss

En fagjury vurderer de innsendte bidragene. Her gjelder det å ha en god låt som passer til å få skrevet strykerarrangement, og vi ser også på hvilke planer og ambisjoner artisten har fremover, når vi juryen gjør en helhetlig vurdering.

– Dette er et veldig viktig og fint prosjekt for oss. Det er veldig inspirerende å kunne samarbeide med artister i regionen, sier orkestersjef i Arktisk Filharmoni, Torunn Reigstad.

Foto: Aggie Peterson

– Dette prosjektet har i tillegg til de konkrete utgivelsene vært en arena der orkesteret blir kjent med unge og relativt uetablerte artister. Dette har i flere tilfeller ført til videre samarbeid på festivaler, events og nye innspillinger utenfor Strings Attached-prosjektet.

Arktisk Filharmoni har en lang merittliste over utgivelser på anerkjente plateselskaper som BIS, SIMAX og Deutsche Grammophon. Orkesteret har også medvirket på en rekke plateinnspillinger i samarbeid med nordnorske artister, som blant annet Hekla Stålstrenga, Anneli Drecker og Jakop Janssøn.

Stolthet

Også Kysten Studio og Tvibit er glade for å kunne gi dette tilbudet til landsdelens artister og band.

– Det er med stolthet at vi bidrar med å bringe landsdelens artister/band sammen med Artktisk Filharmoni. Resultatet er arrangementer få artister trodde de kunne få på sine innspillinger. Kysten Studio er hjertet på Tvibit og det naturlige møtepunktet der klassiske musikere jobber med pop/rock- artister og band, sier Kjetil Andreassen, leder for Tvibit Musikk.

Kostnader til studio, tekniker og orkester er dekket – men du må selv besørge å få skrevet strykearrangement.

Søknad sendes på e-post til post@arktiskfilharmoni.no innen 1. april 2021.

Søkere vil få svar innen 15. mai.

Innspillingen vil skje i uke 35, 30.august – 3.september 2021.

For mer informasjon, kontakt musikkanvarlig på TviBit, Kjetil Andreassen: kjetil.andreassen@tromso.kommune.no / 489 90 095

eller

produsent i Arktisk Filharmoni, Thomas Grønbech:

thomas@arktiskfilharmoni.no / 926 05 829

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.