Strings attached – igjen!

Arktisk Filharmoni og Tvibit gir med dette plateklare nordnorske artister muligheten til å få en utvalgt låt innspilt sammen med landsdelens profesjonelle orkester i Kysten studio i Tromsø.

Vi er stolte av å kunne gi nordnorske artister og komponister, denne unike muligheten:

Send inn en kort søknad innen 18. april 2022 med:

– 1-3 aktuelle låter (send med link til lydfil)
– en tekst som beskriver planer for utgivelse
– kunstnerisk CV

En fagjury vurderer de innsendte bidragene. Her gjelder det å ha en god låt som passer til å få skrevet strykerarrangement, og vi ser også på hvilke planer og ambisjoner artisten har fremover, når vi juryen gjør en helhetlig vurdering.

Arktisk Filharmoni har en lang merittliste over utgivelser på anerkjente plateselskaper som BIS, SIMAX og Deutsche Grammophon. Orkesteret har også medvirket på en rekke plateinnspillinger i samarbeid med nordnorske artister, som blant annet Hekla Stålstrenga, Anneli Drecker, Jakop Janssønn mf.l

– Kostnader til studio, tekniker og orkester er dekket – men du må selv besørge å få skrevet stryke-arrangement, pluss eventuelle reiseutgifter.

Søknad sendes på e-post til post@arktiskfilharmoni.no innen 18. april 2022.

Søkere vil få svar innen 20. mai og må selv besørge å få skrevet strykerarrangement for kammerorkester.

Innspillingen vil være i uke 37, 12.- 15. september 2022.

For mer informasjon, kontakt musikk-anvarlig på TviBit Kjetil Andreassen: kjetil.andreassen@tromso.kommune.no / 776 97 870

eller produsent i Arktisk Filharmoni, Thomas Grønbech: thomas@arktiskfilharmoni.no / 926 05 829

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.