Ta med en venn

Å oppleve noe sammen. Sammen med familie, sammen med venner - sammen med andre. Bare være sammen. Dette står igjen som noe av det viktigste i livet etter to år med pandemi.

I et forsøk på å ta livet og hverdagen tilbake, har noen av de største kulturinstitusjonene i landsdelen gått sammen om prosjektet «Ta med en venn».

Vi – Nordlysfestivalen, Hålogaland Teater, Tromsø Internasjonale Filmfestival Arktisk Filharmoni – har fått støtte fra Samfunnsløftet i Sparebanken Nord-Norge for å kunne bidra til denne dugnaden. En felles dugnad for å bringe mennesker nærmere hverandre igjen.

«Ta med en venn» betyr at når du kjøper en billett til utvalgte forestillinger, konserter eller filmer fra de nevnte kulturinstitusjonene, vil du få en billett på kjøpet – for at du skal kunne ta med en venn som trenger det. Eller at du selv trenger å ta med en venn.


 


Slik fungerer det

Forestillingene som inngår i tilbudet er merket med «Ta med en venn»-logo. Hos oss i Arktisk Filharmoni gjelder dette i første omgang konsertene frem til påske.

Les om aktuelle konserter her.

For å benytte tilbudet på en av våre «Ta med en venn» konserter:

  • Velg billettkategorien som heter: Ta med en venn -2 for1
  • Velg 2 i antall. Det er kun mulig å kjøpe 2 billetter i denne kategorien.
  • Begge billettene betales samlet.

Lyst på en felles teater- eller filmopplevelse?

Det gode fellesskapet i kulturopplevelser kan man aldri få nok av og nå får du virkelig muligheten til å fråtse. I Tromsø har også våre samarbeidspartnere så mye fint på menyen at du kan få problemer med å velge. «Ta med en venn»-forestillinger er merket på våre partneres hjemmesider:

Hålogaland Teater

Tromsø Internasjonale Filmfestival (TIFF)

Nordlysfestivalen

 

Personvern og cookies

På denne siden bruker vi informasjonskapsler (cookies) og andre teknologier for å tilby deg så hyggelig brukeropplevelse som mulig. Du kan lese mer om dette under våre personvernvilkår. Ved å klikke på "Godta", samtykker du i bruken av slike teknologier.